Ontstoppingsbedrijf Haarlem

24/7 BESCHIKBAAR

100% TEVREDENHEID GARANTIE

ACTIEF IN HEEL NEDERLAND

GECERTIFICEERD ERVAREN PERSONEEL

Riool ontstoppen Haarlem
Loodgieter Haarlem
Rioolontstoppen Haarlem
Ontstoppen Haarlem
Sanibroyeur ontstoppen Haarlem

Veelgestelde Vragen loodgieter Haarlem

Veelgestelde Vragen loodgieter Haarlem

Hoe maak ik een afspraak met Riool Ontstoppen Haarlem?

Heeft u een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen? Neem dan telefonisch contact op met Riool Ontstoppen Haarlem via 0681933198. Wij staan klaar om u te helpen!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Ja, u kunt uw afspraak kosteloos annuleren. Bel hiervoor minimaal 24 uur van tevoren naar 0681933198

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste maakt een tijdsblok met u af. U kunt erop rekenen dat onze monteur binnen dit afgesproken tijdsbestek bij u arriveert.

De duur van de werkzaamheden hangt af van de aard van de verstopping. Een rioolverzakking kan bijvoorbeeld meer tijd vergen dan een verstopte afvoer of een doucheputje.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders, maar gemiddeld duurt een ontstopping ongeveer 45 minuten. De monteur zal ter plaatse een inschatting maken en na uw goedkeuring met de werkzaamheden beginnen.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Haarlem?

Onze prijzen zijn transparant. Voor sommige klussen kan er een toeslag voor noodzakelijk gereedschap zijn, en in de avonduren of weekenden liggen de prijzen hoger. Onze loodgieter maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Pas na uw akkoord gaan we aan de slag.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Ja, als de verstopping binnen 3 maanden terugkomt, lossen wij dit kosteloos voor u op.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Haarlem?

Wij verhelpen verstoppingen in alles wat op het riool is aangesloten, zoals het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwaterafvoer en stortbak. Ook helpen wij bij leidingbreuken, rioolverzakkingen, stankoverlast en overstromingen. Voor rioolvervanging kunt u ook bij ons terecht. Bel 0681933198 om ons in te schakelen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?

Wij zijn actief in Haarlem en omstreken, zonder voorrijkosten. Of u nu in Amsterdamsewijk, Boerhaavewijk, Delftwijk, of een andere wijk in Haarlem woont, wij zijn snel ter plaatse. Bel 0681933198 om uw klus te bespreken.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is dit lastig. U kunt het proberen met een ontstoppingsveer, plopper, zuiveringszout of hogedrukreiniger. Als dit niet lukt, staan wij voor u klaar. Neem contact op met Riool Ontstoppen Haarlem via 0681933198.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Elke afvoer is anders, daarom is het belangrijk om de oorzaak te achterhalen. Wij komen langs om de verstopte afvoer te onderzoeken en geven vooraf een prijsopgave. Na uw goedkeuring beginnen wij direct met de werkzaamheden.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Een verstopte wc kunt u proberen te ontstoppen met een ontstopper, ontstoppingsveer of afwasmiddel. Lukt dit niet? Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Haarlem via 0681933198.